Вона-Любов, що це?
Це магніт між полюсами,
чи точки перетину між світами,
чи солодка павутина з
пастками для душі?
Вона приходить як небесне чудо
і так само, як чудо зникає
Вона з'являється, як видіння,
а йде, як примара,
за якою тягнеться шлейф
порожніх незрозумілостей
Найгірше, це порожнеча,
пусте місце в душі,яке вона залишає
мов здивована шафа з пустими поличками,
а нащо я?
Якийсь час, ти так її тримаєш розгублено,
ніби щось чекаєш
І ніби весь світ здивовано завмер разом з тобою,
а може...
А з часом, починаєш її потрошки заповнювати
різними своїми дрібницями
по одній, так не сміливо
І вона вже не така порожня,
і потрохи починає тобі посміхатися
І раптом..., в якийсь момент,
ти радісно хочеш звільнити її від того всього хламу,
бо прийшла Вона-Любов!
Що це?
Це магніт між полюсами
Це точки перетину між світами
Це солодка павутина з
пастками для душі...)