[I suddenly realized that I was thinking about him all afternoon. ]
Раптово,я зрозуміла,
Що думаю лише про нього..
Я закохалася,відчула,
Що нема й діла вже навіть і до рок-н-ролу...
Яким же було моє розчарування,
Що він з іншою марить бути..
Але як виявилось,це все таки кохання...
Бо я досі не можу його забути...
І що ж тепер бажати?
Що б був щасливий він,
Але нещасна ти...?
Який не гарний дзвін...
А може навпаки.?
А може не кохати?
Просто з тих пір вже майже рік минув,
І не змінилося нічого.
Він з іншою і буде,і є,і був,
А в мене в серці теж нема нового...
Ось й на тобі,
Звичайна вечірня думка..
Ну й навіщо..Але ж ні,ні,ні!
Я ж навіть жалощі додолу забрала...
Я ж щось відчула,щось відчула...-
Рок-н-ролл образив Рок-н-ролу.?
*** *** ***