Чесно кажучи, сумую..
За тобою, дуже - дуже ..!
І ні краплі не жалкую,
Хай там хто що не розкаже ...*
І не варто сумніватись -
В мене вірність лебедина ..
Он яка того щастя вартість..!
Любов - рушійна сила...*
Відстань - то, беззаперечно,
Біль і сльози,... лихоманка..!
А як змиритись з тим, що просто
Я була тобі лише коханка...*
Жар, вогонь пала на серці..
Лише від думки, що ти знову поруч будеш..!
І дякую тепер цій лихоманці,
Що цю історію тепер вже не забудеш...*