НЕБЕСНА СОТНЯ
Небесна Сотня боролась до кінця,
Але щит пробила, безжальна куля врага.
І впав герой, на залиту кров\'ю землю,
Прийнявши кулю, від вражого ката.
Таких було багато,
Але всі стояли, й небоялись.
І тим що в царстві вже небеснім,
Життям ми їм усі поклялись.
Що стояти, будем до кінця,
Що будем вічно ми їх прославляти.
Бо вони герої, нашого буття,
Що з колін не побоялись, швидко встати.
Тепер вони дивляться за нами,
Як ми продовжуєм їх справу.
Хоч серце героїв вже не б\'ється,
Ми вірим, що вони навіки знами.
І. КОРНУТА