(захоплення мого внука)
Нам з мамою дали листівку
В якій зазначено, що футболіста зірку
Із мене зроблять фахівці
В футбольнім клубі на Шулявці
Відвідую. Цікаво. М́яч завжди
Зі мною у квартирі й надворі.
Ставлю ворота, оббігаю фішки.
Це вам не в котика гуляти й мишку.
Бабусю я треную й дідуся,
До збірної мета дістатися.
Найважливіші забивать голи…
...Тепер такі приходять сни:
Під гімн «Не вмерла Україна»
Моїй команді вся країна,
Плескає стоя в секторах
І Кубок світу у руках!
В небі жовто-блакитний Прапор
Гравець я справжній, не аматор
А тренер мій на стадіоні
Найщасливіший в цім сезоні!