Я плачу,бо ніхто не розуміє,
Що на серці,що в душі
Солодкі слова серця не гріють,
І я палаю у вогні…
Ні , те не можна,говоритимуть усі…
Це моє життя!Моя надія,мої мрії золоті!
Хочу я забути все,що кажуть
Живу як хочу,правил я не знаю.
Вони ж навіть і не знають,
Що я щодня переживаю!
Люблять багато говорити?
Про мене?Це тема головна!
Значить з гордістю я буду жити,
Що про мене говоритимуть усі!
Я не зважаю,мені їх думка взагалі не варт,
Я живу лише для себе.
Сьогодні.Завтра.Один раз…