моє море то тихо то голосно стогне
вітрамИ
з півНочі
шкребеться в шибку
замотує сни в чорно-білий клубок
блимотить самотньою лампою на забутій Богами зупинці
я так хочу
згубитися, зникнути, розчинитись
розлетітися попелом
в місті
що стискає обіймами горло, навалюється на плечі важезним наплічником
я так хочу
втулитися в рідне плече
й просто плакати, як маленьке дівчисько в якого забрали м'ячик
не розповідаючи й не пояснюючи купу до біса складно-простих речей