Життя не має ніякої ваги,
Коли говориш голосом хрипливим.
Коли зранку і ввечері стаєш на ваги –
Ти ніколи не будеш щасливим.
Щасливі не дивляться на годинник
І роблять дві кави щоранку,
Не приходять щодня у пустий будинок
І не шукають собі коханку.
Щасливі не лягають одні у ліжко,
І про помсту вони не знають,
Щасливі не заводять собаку чи кішку,
І ялинку наодинці не прикрашають.
Щасливі не ховають від сорому очі,
І не грають ніколи з вогнем.
Вони співають колискові щоночі
І не втікають від своїх проблем.
Щасливі депресії не знають…
Шкідливу їжу також не їдять,
І сім’ї, що чекають їх, не покидають,
І на роботі по суботах не сидять.
Щасливі не вміють лицемірити
І слова «заздрість» не знають вони,
Бо головне у цьому світі – вірити
І, перш за все, лишатися людьми.