Чиста доля, доля чиста,
Вона добра й промениста,
Вона ясна, як веселка в небесах !
Таку долю - щастя мати,
Та ніхто не зна , де взяти...
На яких вона вітрилах чи вітрах ?
Скажи, Боже,щоб навчитись.-
Чим найбільше дорожити,
Щоб прийшла вона до маминих дітей...
Дай любові, правди, віри,
Щоб без холоду й зневіри...
Вогник не згасав в серцях людей.
Візьми, Боже, мою душу,
Що щасливі, знати мушу
Мої діти на святій своїй землі !
Дай їм радості і долі,
Мудрості народу й волі !
Забери всі прикрощі - жалі.