Ти мене знайдеш в віршАх,
якщо захочеш,
ти мене згадаєш,
як заплющиш очі,
ти мене впізнаєш у очах дитини
ти мене не любиш,
як холодну зливу...
я сховалась в римах
між рядками текстів,
все моє, для тебе
трохи небезпечне,
ти моя плоть, що у мене відтяли
ниюче серце в колючих кайданах
радість життя убив мій надійний
сірість привіз і жах - неспокійно
клята війна з багном все змішала
холод, спустошеність, темрява, кара...