Непомітним аеропланом
Переносились нам новини
Насправді чомусь не за планом
Загубилися дві людини
Десь у всесвіті між зірками
Не у нашій з тобою галактиці
Чи замерзли вони струмками
У ще досі холодній Арктиці
Кажуть це були ми з тобою
Десь напевно у цій реальності
Ми кохання несли із собою
Та тонули у звичній банальності
Може й справді усе сухувато
Романтичність - не мій аспект
Посміхнувся напевно пихато
Й зруйнував наш поєднаний спектр
Але врешті я знаю це ти
Лиш сварила мене й не тримала
Та й дозволивши з дому піти
Зрозуміла що не кохала
Непомітним аеропланом
Полетів із твоєї кімнати
І напевно усе йде за планом
Бо й я теж розучився кохати