зірваний голос від крику та болем у горлі
відчутні удари моменту розірваних нервів.
стою на місці або лиш кружляю у колі —
чомусь не знаходяться сили для інших маневрів.
зламані нігті об стіни і на руках ранами
відчутні удари моменту втрати контролю.
в голові хаос та запитуюсь: чи не рано я
втратила глузд та здатність керувати собою?