Розучився народ розуміти
Крізь потоки гучних промов.
Розучився вогнем горіти,
Але вмію ще пити кров.
Енергетика твого тіла
Лиш приводить у дисбаланс.
Пам'ятаєш, "люблю"шепотіла,
Хоча потім настав декаданс.
Всі вампіри із нас насміхались,
Забираючи сили і мрії.
Тому потайки ми зустрічались
Та й плекали живі ще надії...
Але раптом картина змінилась,
Не прийшла в одну ніч під вербу.
Певно, в темному світі згубилась
І проникла у грізну юрбу.
Розучився народ розуміти,
Але, зрештою, й не намагався.
Вогник серця завжди буде тліти,
Недарма ж я колись закохався.
А тебе я не буду шукати,
Якщо сенсу у цьому не бачу...
Я б, звичайно, хотів обійняти,
Але зради
Тобі
Не
Пробачу!