Я пам'ятаю, ти прийшла,
і ангелом для мене стала.
Враз ключ від серця віднайшла,
і щось важливе звідти вкрала.
А потім твій ангельський пил
враз вітер по світу розвіяв.
Не було вже й сліду від крил!
і очей, що я так про них мріяв..
Не було нічого, ти зникла, як птах,
що тікає на зиму від льоду.
І я знову один, мене знов переслідує страх,
що забуду божественну вроду.
Той твій голос медовий,
тії очі блискучі.
Той твій подих ранковий,
тії губи жагучі.