Щось сталось зі мною
Не пишу довго я вірші
Так важко думати
Усе змішались в голові
А хочеться про все забути
Забути всі слова сумні
Я хочу вільним ангелом бути
З білими крилами на спині
Не хочу сидіти де чотири стіни
А хочу літати на волі
Щоб десь не блукали сумні думки
І не душили серце від болі.