Вже пролетіло років п'ятдесят
І хай, рідненькі, посивіли скроні,
Та ваші душі полум'ям горять -
Вогнем кохання, вірності й любові.
І хай ви пережили стільки зла,
Та були миті радості і сміху.
Сьогодні тут присутня вся сім'я
І діти виросли, любимі, вам на втіху.
Біжать роки - і здійснюються мрії.
Ось милий дім, де затишок й тепло.
Ось внуків бабця ніжно так леліє,
Дідусь навчає, як колись було.
А осінь так доречно золота.
Любіть і будьте разом лиш щасливі,
Багатства, радості і довгих літ життя
Вам, наші найдорожчі і важливі.