Все минає, минає, минає.
Все минає, минає й мине.
Тільки я от, одного, не знаю,
А чи любить, хоч, хтось мене?
А чи мріє, хоч, хтось про мене,
А чи хоче зі мною буть?
Все минає й мої проблеми
Час-від-часу змінюють суть.
Завжди думаю: от навіщо
Цій людині дано почуття?
Якщо хтось для неї ніщо,
А хтось інший частина життя?
А все з часом мине безслідно
Так! Не вічне життя у людей.
І любити, так треба, й потрібно,
І чекати потрібно вночі і вдень
Все минає, минає, минає.
Все минає, минає й мине.
Тільки я от, одного, не знаю,
А чи любить, хоч, хтось мене?