***
Ісусе милий, змилосердись,
Над Україною і людом!
Із висоти із неба подивись,
Як обливають неньку брудом.
Без меж обгиджує її сусід,
Який прийшов з війною.
Приніс на Схід багато бід.
Гляди, що творить із тобою.
Вбиває, палить і грабує,
Нищить градом все довкілля.
Кожен день по-більш лютує,
Що немає ради на - свавілля.
Ісусе милий, змилосердись,
Над народом України!
Так, від нього не відвернись
У тяжкі, скрутні хвилини.
Народе, спільно постарайся
Чисельно відмов - молитву!
Так, як зможеш об’єднайся
Та виграй у ворога цю битву!