у Місті спроб
зустрічаються, а потім
дивляться в очі, поправляють
волосся, цілують
вуста перед тим, як
у Місті спроб
промовити довготривалі
слова, піднесені, мов
у Місті спроб
подорожують слідами
джармушів і
у Місті спроб йдуть
in a sentimental mood до
Міста, де дзвонять у
будинки, де колись жили
поети у Місті
спроб хочеться
стежити за поштою DHL
фотографувати жовті Форди, що
розвозять новини, зупинившись
біля тих гігантських сірих
будівель типу Deloitte
у Місті спроб хочеться
повісити рожеві колеса
на стіну і крутити їх поки не
доїдеш до Бельвю