Спроба продовжити твір A.Kar-Te
http://www.poetryclub.com.ua/author.php?id=6461
----------------------------------------------
Без тебя пролетают года,
Без тебя научилась я жить...
Для меня ты теперь, как звезда -
Не дойти до неё, не доплыть.
Не дойти, но желаю - сияй,
Рассекая унылость дождей,
Иногда обо мне вспоминай -
Стану лёгкою грустью твоей.
Я прощаюсь с тобой навсегда,
Пусть любви обрывается нить...
А на небе сияет звезда -
Не дойти... Только как не любить?
А коли зійде на землю вечір,
І зірки на небі зацвітуть,
Не кажи мені, прошу, про втечу,
Ти зумій на відстані відчуть,
Що для мене ти найкраща зірка
Та, що не погасне у імлі,
Що без тебе серцю дуже гірко.
Ти одна така на всій землі.
Не сумуй, з тобою не прощаюсь.
Прийде час, зустрінемось колись.
Я тобі на відстані всміхаюсь.
Ти мені, кохана, посміхнись.
А коли дощі стіною з неба,
Знай: це за тобою сльози ллю.
Що не разом, це так було треба..
Знай, кохана, я тебе люблю.