Я відчуваю її тихі кроки,
Це знову так наближається зима.
У душу б'ється дивний тихий спокій,
І ще раз ти та я знову тут одна.
І ще раз ти та я знову тут одна,
Сніг нам з тобою наче подарунок.
Наші душі колихає аж до дна,
Дарує свій зимовий поцілунок.
Дарує свій зимовий поцілунок,
Щоразу на приймаючи відмови.
І посилає нам один малюнок,
Веде з душею тихії розмови.
Веде з душею тихії розмови,
Так повільно наближається зима.
Крок за кроком приходить тихий спокій,
Можливо ти? І я більше не одна.