"я удаляю власний профіль"
один поет мені сказав
"по-моєму там всім все пофіг"
і мене ужас пронизав
я прєдложив йому подумать
і може випить барбовал
а чуже мненіє засунуть
в старий, сирий, темний підвал
та він настроївся серйозно
на поетичний суїцид
зайшов на сайт і граціозно
покинув його краєвид
в чом же мораль цього расказу
спішу вам зразу росказать
шо ось таку, як я заразу
не так то просто задовбать
Хай хто там хоть вішаєтьється, а ви не смійте! А то ребра поперебиваємо! Всяких поетів тут повно, а опор і стовпів сайту, як ви, одиниці. На вас все тримається!!!...
Тримайся, братан! Я бачу в тобі велике майбутнє. Мене тут чуть не вбили, я витримав. А тобі покинути сайт, взагалі преступлєніє. Тоді тут вообще нормальних пацанів не залишиться. За дружбу!!!