Колись, не чекаючи зовсім,
Не знаючи може й того.
Зустрінеш і скоро, невдовзі
Між інших помітиш Його.
Він стане найближчим для тебе,
Кохатиме більше за всіх,
За зіркою хоч би і в небо,
За тебе у правидність й в гріх.
І він цінуватиме далі:
Твій розум і кожне "привіт",
В тобі особливі деталі
Й дитячий подекуди світ.
І рідними зробляться очі,
Він буде з мільярдів один,
Ти більше нікого не схочеш,
Лиш поряд і тільки-но з ним.
Ви будете мати повагу.
Разом готувати обід.
І стане тоді в противагу,
Колишній й теперішній світ.
Всі "до" не згадаєш відтоді.
І "після" - не буде того.
Взаємно, разом і у згоді.
Колись ти зустрінеш Його.
27.10.2017