Життя людини починає відлік з мами,
яка від самого початку завжди з нами,
куди б не їхали ми, чи не йшли,
вона єдина в світі, хто із вами
поєднана і душами, й тілами,
хоч скільки б ви на світі не жили.
Доля людини визначається зірками,
але й вона залежить теж від мами,
яких висот ми б у житті не досягли,
ми все одно під цими небесами,
мандруючи всі різними світами,
все ж повертаємось до місць, в яких зросли.
Усе в житті бере початок з мами
й благословляється її молитвами,
з якими на нас ангели зійшли,
і вдячність їй не виразить словами
за ту любов до дітей до нестями,
яку нам всім наші мами дали.