роз’їдає проклять кровотеча
тимчасові периметри матриці
з лабіринту ілюзії втеча
обережно_ гештальт закривається_
>
світу прірва в сльозі не поміститься
щось пророче в частотному шелесті
жниця в чорному рветься_ аж біситься
з ланцюга цифрової залежності_
>
на брудних березневих околицях
дошкуляє сирени пригнічення
зі сповідним завпокоєм в голосі
гнилозубих нацькованців свідчення_
>
хижий вітер вкрав піксель розхристаний
лік зворотній із ритму збивається
не тримай соціальної відстані
маски долу_ гештальт закривається_