Пісня тут:
https://vm.tiktok.com/ZMhAPRwLN/
На вагах твої міркування... і на гойдалці почуття...
А мені скупі римування... дрібка відчаю й каяття...
Бач, не сплю, бо віршую... Зимно... що надворі... що на душі...
То гальмує... а то нестримно час долає знов рубежі...
Ніч байдужа до того птаства, що у вирій десь подалось...
Бо полює тутешніх... Пастка... Вже піймала, мабуть, когось...
Бач, не маю білої шубки... смолянисте моє вбрання...
То пригріюся біля грубки... то іду кудись навмання...
Ніби кішка прусь на верхівку, що тримає небо в саду...
Все шукаю згублену зірку... та навряд чи її знайду...
03.01.2023
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––