Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Great Shadow Koala Wild Grizli (GS K.W.G.): ОПОВІДАННЯ: Я та гопнік… - ВІРШ

logo
Great Shadow Koala Wild Grizli (GS K.W.G.): ОПОВІДАННЯ: Я та гопнік… - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 8
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ОПОВІДАННЯ: Я та гопнік…

        Я  не розповідав історію веселу?
	Якось влітку років 10 тому їхав на дачу пізно ввечері… Мені аби потрапити на дачу – треба, якщо без машини, доїхати до метро і від метро 17 км або на таксі, або на маршрутці прямій (їде до села Проців через наше садове товариство). Поки збирався приїхав до маршрутки о 21.00. Прямої вже не було, а звичайна (міська) не доїзжає 7 км і ще  пішки топати  по дамбі з вузькою дорогою 3 і 3 метри в кожен бік. Тротуару як такого немає. Є ділянки де немає будинків і пітьма (ніби на голову одягли мішковину чорну ще й світло повимикали десь у підвалі). Думаю на таксо поїду. Підходжу до чуваків на авто біля зупинки автобуса міського (маршрутки) - вони мені 250 грн. Я їм дякую (йдіть на х). Викликаю телефоном таксі. Виклик прийнято – чекайте. Машин немає…
	Сів у звичайну маршрутку, а від неї, нагадую, 7 км пішки. Від'їхав і телефонують з таксі –знайшли машину. Я їм - вже не треба. Приїхав на кінцеву о 22 приблизно. Вийшов - я і ще кілька людей. А там - кабаки і дачі. Хоч світло є. Бухає місцевий «бомонд».... Глянув куди мені йти, а попереду тьма. Нічого не видно – це дуже м’яко кажучи та описуючи, ще й похмуро. Гриміло, але дощу не було. Думаю, млинець, хоч би на якесь бидло не наткнутись і пішов. Відійшов  метрів 200-500. Тьма.
	Назустріч проїхала автівка – звісно світло фар потрапило на мене. Чую попереду в далині голос. Чоловічий, явно під шафе та з кимось по мобільному розмовляв суцільними матюками. Судячи з розмови – явний гопнік та бидло. Це тіло, бо людиною його назвати, якось язик не повертається, мене побачило, а я його ні. По голосу я визначив, що це нєчто рухається явно мені на зустріч. По манері спілкування телефоном стало одразу зрозуміло – це бидло гопнікове, явно просто так, проходити повз не планує. Напевне буде доколупуватися до стовпа.  Повертатися назад не варіант – бо на кінцевій генделі, чимало такого самого контингенту та ще й явно не одне таке нєчто можна зустріти. Чималий шанс нарватися на буху компашку. Плюс резону повертатися нуль – бо мені треба на дачу, а це явно вперед. Що за об’єкт рухається назустріч, якої комплекції та що у нього в голові – незрозуміло. По звукам та голосу – бидло гопнік одна штука й це вже трохи обнадіювало. Зваживши всі за та проти – повертатися назад (транспорт вже з кінцевої не ходить, викликати таксі та чекати серед нетверезих компаній), йти просто назустріч (невідомо кому та по спілкуванню телефоном – це явне біосміття, мало схоже на людину). Оцінивши ситуацію я розумію – темно та нічого не видно, на узбіччі густі кущі і дерева. А моє завдання гранично просте – розминутися з цим бидлом. Я залажу в кущі та ховаюсь за деревом. Якщо цей «інтелектуал» полізе – то побачу його першим і зможу влупити по голові. Став, стою та завмер. 
	Чую цей гопнік доходить приблизно до місця де я та зупиняється навпроти. Ну думаю – готовність №1. Тут чую фразу дослівно: «Куда он делся? Бля пздц…». Лізти не зрозуміло куди це бидло схоже не ризикнуло в темряві. В цей момент незнайомцю хтось знов зателефонував на мобільний. Бухе тіло здивовано та трохи розчаровано, що «зустріч» не склалася пішло собі далі  в напрямку кінцевої. Я почекав ще хвилин 5ть, обережно виліз та пішов собі в напрямку дачі. Перше, що прийшло на думку – а якби, коли я був в кущах подзвонили мені, а не гопніку? Тоді, як кажуть – «Штірліц ще ніколи не був так близько від повного провалу»…
	Ось так закінчилась моя «зустріч» з гопніком по дорозі на дачу. Ситуацію вирішити допомогло те, що я швидко та вчасно прийняв найбільш правильне рішення. Хоч йти ще треба було 7 км, погода псувалася та було чути, як гримить грім, але зустріти далі ще когось було мало ймовірно. Пройшовши десь 3,5 км почалася злива. Решту дороги я йшов під дощем, по калюжах, ноги усі промокли та хлюпало взуття, з не часто проїзджаючих авто летіли бризки. Десь о 23-23.20 нарешті добрався до дачі. Те, що домашні були в шоці, коли зайшов так пізно та побачивши мене– це не сказати нічого. Звісно мати мене насварила за такі пізні прогулянки серед ночі ще в зливу. Але я після цього випадку – вночі з кінцевої більше ніколи не ходжу. Крім того, завжди є під рукою на дачі авто, а головне сестра, яка вміє їздити, аби забрати на кінцевій. А тоді я  не схотів батька турбувати на ніч дивлячись.
	А, як би ви зробили в ситуації, яку описав – та яке рішення би прийняли? Своє рішення та логіку - поясню та прокоментую так: не знаючи, що й до чого, маючи можливість уникнути, нехай навіть потенційно небезпечної ситуації чи тим більше драки - краще уникнути. Припустимо варіант, що цей невідомо хто – наркоман, або зек, який нещодавно вийшов чи просто сидів за розбій чи вбивство? Слово – за слово, а просто так він явно проходити не планував, судячи з манери спілкування матом по мобільному. Плюс зупинився навпроти місця де я приблизно був та побачив мене раніше на дорозі. Він явно мене шукав та готувався «зустріти» скоріш за все. Міг підрізати, вдарити по голові чи нанести серйозну травму – результат, я на узбіччі темної дороги без свідомості, або серйозно травмований. Де рідко хто ходить, а також не часто їздить вдень, не говорячи про ніч. З великою вірогідністю знайшли б мене лише в ранці, а скоріш за все вдень… Якщо на узбіччі та в кущах то взагалі знайшли б невідомо коли та побачили випадково. Врешті-решт це нєчто могло мене елементарно вбити. Або я міг його сильно побити та довелось би викликати швидку, чекати та надавати пояснення в поліції. Міг його випадково вбити чи наприклад штовхнути та це бидло впаде й вдариться головою летально.    У мене була можливість уникнути «зустрічі» плюс використав фактор несподіванки.
	Зрозуміло, що сам спровокував таку ймовірну ситуацію поїхавши в мало людне та темне місце на ніч дивлячись. Зате отримав досвід на все життя. Можуть бути звісно варіанти, що побачивши людину попереду в ночі, яка раптово зникла – гопнік сам злякався та був на «стрьомі». Такий варіант теж можливий – бо бидло мене бачило лише в світлі фар авто, а може я такий самий гопнік, як він? Тим більше йшов та був – а тут раптом зник десь. Може в кущах з каменем, битою, ножем чи арматурою його вирішив підстерегти. Може це просто людина – та побачивши мене, зробила вигляд наче розмовляє матом по мобільному і гопнік. Але голос був п’яний та надто природньо розмовляло це нєчто, як бидло. Одним словом – реакцію та наміри того гопніка знав 100% лише він. Добре те – що добре завершується.

Вся історія та описана ситуація повністю узяті з реального життя

ID:  967199
ТИП: Поезія
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 02.12.2022 11:33:09
© дата внесення змiн: 04.12.2022 00:55:25
автор: Great Shadow Koala Wild Grizli (GS K.W.G.)

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (133)
В тому числі авторами сайту (2) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

інша, 02.12.2022 - 22:26
Ох, як ви хитро обійшли цього зас... Рідкісна риса для чоловіків, більше притаманна жінкам. Я доречі колись вже думала над цим питанням, чому чоловіки рідко користуються цією рисою. А бачите, навіть деколи стає в пригоді.

І ще трішки гумору ( я знаю ви мій важкий гумор витримуєте biggrin ) - нагадали мені:
"Я від діда утік, я від баби утік і від тебе гопнику утечу" biggrin

Не забудьте підправити деталі!
 
Koala Wild Grizli (K.W.G.) відповів на коментар інша, 03.12.2022 - 12:45
Дякую за відгук - звісно вміти постояти за себе потрібно, але бійка то остання справа.... Будь-який, навіть супер чемпіон з боксу чи кікбоксингу - по-перше не розрахувавши силу удару може і елементарно вбити не те, що просту людину, а навіть спортсмена.... Плюс нормальна людина в сутичці розраховує на якісь правила - а у гопніка, наркомана чи хулігана їх немає майже ніколи.... Може кастетом вдарити, підрізати ножем чи заточкою, елементарно дістати зброю, навіть вогнепальну та просто вбити.... Може підручним предметом вдарити чи поранити - наприклад арматурою гострою чи ще якоюсь фігньою... Та елементарно штовхнути та випадково чи навмисно наткнути людину на щось гостре... Чи людина яка в бійку влізла, не спробувавши уникнути - випадково вб'є того покидька.... Йому то що? Наркоман чи щойно вийшов - життя на смарку і без того, а простій людині все життя на перекіс.... Звісно, коли вже уникнути ніяк - тоді треба вміти себе захистити, а іноді всі методи підійдуть, коли питання - ти чи тебе.... Щодо гумору - то оцінив, бо сам Троль ще той ;0) Ось цю частину: "Не забудьте підправити деталі!" не зовсім допетрав і можна розшифрувати?
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  Бутылка
ixeldino: - Пляхан, СкляЖка
Синонім до слова:  говорити
Svitlana_Belyakova: - базiкати
Знайти несловникові синоніми до слова:  візаві
Под Сукно: - ти
Знайти несловникові синоніми до слова:  візаві
Под Сукно: - ви
Знайти несловникові синоніми до слова:  візаві
Под Сукно: - ти
Синонім до слова:  аврора
Ти: - "древній грек")
Синонім до слова:  візаві
Leskiv: - Пречудово :12:
Синонім до слова:  візаві
Enol: - віч-на-віч на вічність
Знайти несловникові синоніми до слова:  візаві
Enol: -
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
x
Нові твори
Обрати твори за період: