Не був я в західних столицях,
Лиш раз - у місті Відень.
А там - із кожної крамниці
Інакший запах лине.
Тут - пахне кави ароматом,
Там - чаєм із жасмину,
З тієї - лине запах м'яти,
А з тої - мріє тмином.
З арабських чутно ресторанів
Легким димком кальяну,
З китайських (із самого рання) -
Вже зовсім невпізнанні.
А Відень пахне так глювайном
І смаженим каштаном,
Гуляють тут дівчата файні
Й туристів каравани.
І чарівниця мила, мимо
Пройшовши повз вітрини,
Такий жагучий погляд кине, -
Пектиме і донині...
По тротуарах із бруківки
Ходив і милувався
На чепурні його будинки
І вирізьблені лавки,
Алеї, парки озерця,
В яких качки і ряска -
Ти, Відню, вразив моє серце,
О, Відень - місто-казка!
17.06.2010
Просто чудово.....одна з моїх мрій-це потрапити в Прагу....
Але наші дівчата-всеодно найгарніші!
Le Magnifique відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Мрії здійснюються, Оксано! Не заперечую - найгарніші! Але ж там теж є наші дівчата! Можливо, це вони й кидають такі жагучі погляди, виглядаючи, як мавки? Дякую за відгук, Оксано!
був там. правда тільки на летовищі, пра-пра- пра-... дідо там здається бував проти турків воював козаком, якось так.
австрія дійсно гарно, проїжав машною пару раз.
Le Magnifique відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00