...ми швидко звикнемо до холоду що голками ранить пальці
до хрестів своїх чужих і вкрадених
накладатимемо шматки живої плоті на хлібні окрайці...
а ти знаєш як це ... бути зрадженим?..
проростаючи світлом у душах колись майже рідних
плакати так як плакав вперше коли від тебе звільнилась
материнська утроба
і враз стала щаслива й уже "безплідна"...
ти був сильний ти лукавив тільки по понеділках
стигматами тріщини стін твоїх на ранок ставали...
а тепер розливаємо мінімальне тепло у резинові грілки
і бідкаємося ... бо таки замало...
...пам"яттю по пам"яті - найшвидший транзит
вузькоколійка думок...кожен третій втретє зайвий
твої очі колись голубі нагадують мені антрацит
секунди ковтає вмонтований у серце таймер...