Є такі пісні,які
хочеться дослухати докінця
або прослухати половину і виключити,
чи взагалі неслухати.
Є слова,які
хочеться говорити
або не докінця говорити,
чи взагалі промовчати.
Так само і люди,
є такі,яких
приємно слухати
або недослуховувавти,
чи взагалі не слухати.
Так, що ми не ідеальні,
і весь світ не ідеальний.
Тому не потрібно шукати ідеалів,
бо їх просто не існує,
а ті хто кажуть, що існують,
то вони глибоко помиляються
І ніколи не узнають правду.