Хлопчик з негарним обличчям
відчуває настоящі почуття,
у нього бьють ключом ці почуття,
і він зазнає настояще кохання,
не всім дано відчути такі почуття,
і на жаль ми можемо і ніколи незазнати таких почуттів.
Комусь на це всерівно,
адже в нього є справи поважливіше
і його першого спідкають ці почуття,
а ті хто гониться за ними -
можуть і не спідкати.
Але це все балачки
і ми не замічаємо скільки часу їде впорожнечу
і скільки цікавого ми не хочемо побачити
і скільки цікавого ми пропустили.
Наприклад,
читаючи цей дурний вірш,
ви втратили трохи часу
це ніщо впорівнянні з тим,
що ви попусту потратили.
Може й щось корисне ви візьмете з цього вірша!!!