звідки в людині стільки агресії,ненависті
до своїх....
здавалося що це всьо шутки....
но це реальність....
і на жаль дуже плачевно....
і нападає брат на брата....
і нападає свій народ,своя кров на своїх.....
но хто це таке дурне придумав?
"хочешь мира жди войни"
війна це саме гірше що може бути......
і ми потім усвідомимо скільки крові пролилося....
і ми будемо жаліти.....
но це всьо потім.....
а тепер???
що тепер???
пуля дура,
вона не оберає в кого попасти....
но ці люди що помруть будуть для нас героями...
і довгий час ми про них будемо пам"ятати,
бо вони лишилися в історії
як герої,які її творили.....
і ще одне...
ні в якому разі
чуєте ні в якому разі не треба жити сьогоднішнем днем
бо потім ми дізнаємося що це погано...