Ні, звісно, я - не твій варіант
І навіть не дилема,
І не зібрати в фоліант
Усі мої проблеми.
Хіба можливий цей зв'язок?
Він зовсім нереальний,
Бо не сприйма душі шматок
Цей світ паранормальний.
"У диво вір! Живи і мрій!" -
Кричать усі навколо.
Не сподівайсь: облуді цій
Я вірити не буду.
"Прекрасний світ! Життя таке ж!" -
Все гнуть своєї люди.
Я тільки відповім: "Еге ж"
І все оце забуду.
...Весна цвіте, паши́ть земля,
Вдихаю цвіт калини.
"Можливо, правда все ж твоя
І світ перекрасний нині?"...
2014 р.