Хто поставив нас в пару? Навіщо?
Щоб шукали ми спілкування?
Але між нами відстань свище!
І нема сердець калатання!
Ваш погляд ховає мов забрало
Стиглу в спілкуваннях відкритість,
А мій давно Доля забрала
І з біллю кинула в ницість.
Зустрічав я споріднені душі -
Віртуальним було єднання...
То це не випадковість? Мушу
Зрозуміти це співпадання.
17.10.2015
К.