Твоя біда - мої гріхи,
Мої гріхи - мої страждання
Весна прийде, зійдуть сніги,
Наступить зріле покаяння
Моя біда - твої гріхи,
Цього не в силі осягнути...
Ми ладні з цим життя іти
І вгору віз гріхів тягнути
Мою печаль розвіє сон,
Лиш він уміє розслабляти
Серця там б"ються в унісон
І як там легко щастя мати !
Твій сум на крилах понесуть
Лелеки - за моря і гори
І хай надовго вже заснуть
Журба і сум , печаль і горе...
Як крига скресне, рушить лід,
З весною, що вже на порозі,-
Ми вдвох підем у чистий світ,
Ми будем прощені у Бозі