Нема для тебе в мене заборони.
Що хочеш – все твоє.
Кохання щирого правічнії закони
Беруть своє.
Кохай мене, втішай , ласкай безтямно.
Я вся твоя.
Даруй снагу свою гарячими вустами
До забуття.
Даруй снагу руками, тілом ніжним,
Жаданний мій.
Я твоя квітка запашна і свіжа.
Плекай її.
Плекай вночі і на самім світанні,
Плекай і днем.
Я палко жду твого жагучого кохання,
Горю вогнем..
Я віддаюсь тобі безжурно, щиро, сміло.
Без каяття.
Прийми в дарунок душу, серце, тіло
На все життя.
1991.