Досліджую ділянки твого тіла
немов нікому невідомий материк
Встановлюю я тут нові кордони вміло
Вслухаюсь в пульс немов в пташиний крик
У твОїх венах тече гаряча лава
І твОї руки - немов дерев коріння
Твоє густе волосся - немов червневі трави
І погляд твій - немов вогня жевріння
Тут завмирає серце, сповільнується подих
І ледве чутним стає серцебиття
Досліджую тебе немов одну з Америк
Й лиш тут я розумію у чому сенс життя
Ділянки твого тіла - мій новий заповідник
Твої гарячі руки - тепер мій рідний дім
В тобі я проросту як навесні підсніжник
І піснею здіймуся немов травневий грім..