Як без вікон хата,
Як підвал без ката,
Так без двіжу доля в нас,
Темна й поцовата.
Буде купа мата,
Щастя ні карата,
У кого запал погас,
Вмре від сурогата.
Як степи без спеки,
Як без боргу греки,
Не смакує нам буття,
Що без небезпеки.
Хтось краде смереки,
Хтось у правосєки.
В когось за образи мстя,
У когось флешбеки.
Як горня без ручки,
Як тічня без сучки,
Беж азарту не прожить,
Часто до получки.
Програні обручки,
Куші взяті рвучко,
Гра напротязі століть,
Списи, бити , ключки.