Коли кричати надто пізно
Коли не чуєш ти себе
Коли вже плаття твоє злізло
І розумієш -не візьме
Коли горять мости свободи,
Але залежності нема
Коли ти шаленієш з насолоди,
Але навколо ще зима
Коли підсіла на наркотик
І захотілось гострих відчуттів.
І тобі треба тільки дотик,
А він від тебе ще не зшаленів!