Проект відваги - міжгірний титан.
Він обухом слави залізним ударом,
Кремезним створінням безмежності пан
Й шаленості віри названий недаром.
Він завжди могутній і завжди нічий,
Найменший, найбільший, незнаний і знаний,
Довкільний, потужний й конкретний такий,
Що вартий поклону, хваління й поваги.
Отож ж бо й воно, що не прірви крутіж,
Не величі дух і не місця принада,
А саме відностності майже чи ніж,
Відкритим обіймом вогню серинада!