Усе кінець.Я більше так не можу
Я ще жива, та вже давно в труні,
Сама не вірю що по світі хожу
Таке ще не траплялося мені
Була весела, жвава я,щаслива
То була казка, то було життя
та змила все ураз вода бурхлива
змінила зразу все моє буття.
Одна хвилина все перевернула
Все розтрощила, наніц рознесла
Та лиш мене забрать вона забула
А замість того горе принесла
Вона забрала всіх кого любила
Вона зламала все моє життя
в моїй душі на вік вона лишила
Бездонню сліз і тугу...й каяття...