Як мені бути, Бруте?
Як мені жити, скажи?
Як все зовсім забути?
Серце в мені дрижить,
Очі мої болять.
....
Ти обов‘язково знайдеш собі іншу.
Навіть якщо я не буду твоєю.
Скоріш за все так і буде.
Ти говорив із Брутом.
У вас однакові імена, спільного сповна.
Бачиш, мені цілком вистачило.
Ти обов‘язково знайдеш собі іншу і не одну.
Вони почерзі спочатку тебе любитимуть,
потім довго ненавидітимуть і не розумітимуть.
Бруте, скажи, ми вже десь бачили таке відео.
Занадто романтично спочатку.
Занадто брутально закінчується.
Бо в вас однакові імена, Бруте.