Ти мені сподобалася зразу
Виникли до тебе почуття
Я побачив ніжні твої очі
І подумав,ти мов янголя
Закохався в усмішку приємну
Закохався у сяйво очей
Закохався в дівчину красиву
І не зміг відвести очей
Я не зможу себе зупинити
Я не зможу забути тебе
Буду ніжно і палко любити
І все ж доб`юся тебе