Як хoчеться тебе любити
Як хочеться щоб ти щасливою була
Як хочеться тебе коханою назвати
I ніжно так сказати-ти моя
Як хочеться тебе поцілувати
Поглянути у очі ці ясні
І нікуди тебе невідпускати
І бути лиш з тобою ангел мій
Як хочеться тебе кохати
І день за днем з тобою бути
Коханням твойе серце зігрівати
Бо неможливо погляд цей забути.