Ти ховаєш свої справжні почуття за вуаль фальші...Ти хочеш видатися ідеальною,а не реальною...і не тільки ти...нас мільйони...Стою з гордо піднятою головою і кам'яним виразом на обличчі...Я не справжня-це тільки маска "тверезо мислячої людини",а де "я реальна"?
Люди бояться відкрити своє істине "я",бояться,що їх не зрозуміють,проте в усіх воно є...,та не всі його відшукали...В решті-решт,що воно таке-це"я"?Все набагато простіше,ніж ви вважаєте-це те,ким ми є,а не те,що з нами зробили!
Не ображайтеся,та всі ви,і я не виключення,божевільні!Чому так? Хто сповна розуму-той,що не соромиться відкритися світу і показати всі свої плюси і мінуси,бути справжнім,а не дишевою підробкою чи той,що живе у світі правил та ілюзій,ідеалів і брехні????????
Ти де?Ти хто?Я?Я,боживільна,бо не можу зняти цю кляту маску ідеалу,змити застарілі стереотипи,звільнитися від брехні та ілюзій...А якщо б і захотіла,то не всі мене правильно зрозуміють,скажуть,що я "божевільна"! Признайтесь,що підсвідомо і вам цього хочеться,та не наважуєтесь...Я хочу жити у своєму світі,де сценарій не як і у всіх,а ідеальний............
от тільки "Люди бояться відкрити своє істине "я",бояться,що їх не зрозуміють".. Ні, насправді оте наше "спражнє" мало кому треба.. і саме тому й варто знімати маску...