Історії кохання треба обривати там, де вони ще здаються красивими.
Ірена Карпа ( "Bitches get everything" )
Ти мене убив. Мій труп валявся на дорозі.
Ти мене згубив. Переступивши, витер об померлу ноги.
Ти мене забув. І мої залишки віддав голодним псинам.
Ти мене прокляв. Я більш не усміхаюсь навіть спинам.
Тліла і гнила. А перехожі відсахались.
Я вже нежива. І наші привиди кохались в іншій площині.
Здирали одяг божевільно. Це була не я.
Я стала свідком мимовільно.
Я ще не кістяк. Ти оскверняєш мою пам'ять!
Як ти можеш так?
Зажди, поки мій труп вже спалять!
Прахом по кутках в твоєму домі відголосся.
Запах моїх рук -- примара на твому волоссі.
Не обіцяю. Але якщо знайду, скину у почту. Я, як дитина, люблю ілюстрації до віршів. Як на мене - якщо це влучно, то тільки підкреслює зміст.
Інга Хухра відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Звісно, шкода, що тут картинки трішки малого формату порівняно, хотілося би побільше чуть, буду вдячна , якщо щось глянеш..., а то я шукала - не вийшло
Захопила фраза!
Запах моїх рук -- примара
на твому волоссі.
Інга Хухра відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Хотыла знайти фото в тему... саме до цыэъ фразы... але виявылось важко... такого настрою не передало жодне фото побачене мною... всю суть ы выдчай, приреченысть слів(((