В одному залі сім на п’ять, вмістились разом три світи: один – утрьох осіб, а інший – пара, вже третій – наодинці. Важливий образ питань глобальних, у мікросвіті кришаться вони, між хліба (без видовищ), салату з моркви, горілки з пивом, кави й коньяку. І згарища думок жовтневих лиш тліють, не горять. То дощ став вперто на заваді їм. Шукає шлях химерна думка поміж сіток, мов білих скатертин. У вирій за птахами, спізнилась, на жаль, вона.
21.10. 13.03. ресторан «Таня».