Ми безсмертні. Смерть – брехня.
Нікель. Лоск. Щоночі. Щодня.
Софіти. Космічність. Сталеві убрання.
Ми замовляєм солодкі страждання:
Під місяцем жовтим кохатися палко.
Сьогодні рятує енергія алко.
Ми – життя без життя. Ми – краса без esthetic.
Справи сьогодні ведуть лиш кастети.
Від ритмів тваринних дочекаймося спазмів,
І кожен отримає краплю оргазму.
Від прелюдій фальшивих до безумства згораєм -
Енергія алко в нас сьогодні палає.
Час – віртуальний, безмежний, незримий,
Та голод емоцій є незборимим.
Емпіризм індивіда коритись й корити:
Шоу деструкції фізики світу.
В епіцентрі хаосу аномально жарко:
Наш володар сьогодні – енергія алко.
Ірпінь