Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: 730/456/166 СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ДЕ – ПОСТУЛАТ: Я ДАВ ЖИТТЯ ЖИВОМУ! - ВІРШ
730/456/166 СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ДЕ – ПОСТУЛАТ: Я ДАВ ЖИТТЯ ЖИВОМУ!
730/456/166
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ДЕ – ПОСТУЛАТ:
життя для людини, а не людина для життя…?
Я ДАВ ЖИТТЯ
ЖИВОМУ!
Я Дав життя людині!
Душі й Я Дав життя!
Я Дав Буття Вітчизні,
Хоч тьма у Ній – сміття.
Сміття – полова в Домі,
Бо покидьок – людина.
Людці й Мені – знайомі,
І жінка, і мужчина.
Даю життя живому
І мертвому Даю!
Сліпому і глухому,
Бо правду їхню Знаю!
У них вартує вчитись,
Для гарного буття
і, як вони молитись,
Щоб люд минула тьма...
Живе – лиш до життя!
Буття – лиш для живого!
В людей, чому – ниття…?
Невже йдуть до лихого…
ДЕ – ПОСТУЛАТ:
життя для людини, а не людина для життя…?
Я, Дав, Мені, Моїй, Даю, Знаю – це Бог Отець, Бог Син Ісус Христос і Дух Святий-Людина Бог Андрій Рогуля!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
21.11.2024 р.
Написано вночі – 00:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)