Мерзнуть яблука під вітрами,
Над окопом снігів міражі,
Та як тепло враз стане душі,
Від одного - єдиного "мама".
А вона у молитвах весь час,
За синів щиро Бога благає,
Материнській любові немає
Перешкоди, вона біля вас.
І тоді відступається смерть,
Синів кулі в бою оминають,
То не Ангели поруч літають,
Всі любов'ю огорнуті вщерть.
І боронять цю землю сини,
Вони мають за що воювати,
Так лиш мама готова чекати,
Свого сина додому з війни.
А у неньки молитва свята
І міцніше броні не буває,
Як матуся молитву читає:
Кожен Воїн, для неї - дитя.
Галина Грицина.